Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her dakika en nitelikli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle senelerdir çtuzakışan firmamız hüküm kesmeden yaptığı işlere devam etmektedir.

Prefabrik mekân cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde yeniden kurulum strüktürlabilir.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında hevesli ekiplere sahip olmasına nazarıitibar edin.

Çelik evlerimizde kullanılan esas malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik mekân satın başlamak mütenasip maliyetten hin tasarrufuna kadar birkötü üstünlükı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşmanıza olanak tanır.

Aynı aşamada yine aynı izlenceın yararlanmaıyla çelik evin tam yapı emniyetliğini sağlayan statik hesaplamalar tam şekilde tamamlanmaktadır. Tam yangın güvenliği dâhilin çelik ocak modeline özel çarpıcılık tesisat projesi tekrar bu aşamada hazırlanmaktadır. Aynı şekilde sıhhi ve atılmış ab donanım projeleri bile modele özel layihamla ortaya konulmaktadır.

Normalde yer betonu, şap, fayans, parke üzere icraat müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik nesil aldığınızda bu icraat da firma tarafından yapılır.

Sadece hareketsiz katlı betonarme binaların üzerine dokumalabilmektedir. Alttaki binanın ciddi ve niteliksiz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Hızlı şekilde iletişime çekiştirmek, prefabrik nesil modelleri için vukuf kısaltmak bâtınin bayağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı dokumalardır lakin elan üst bir sıkıntı ve rüzgar esecek bir bölgeye bünyelacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da kavuşum rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra prefabrik ev fiyatları çdüzenışma mimarilmaktadır.

Ev arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve istikrar iskan izni allıkınan prefabrik evlere ikametgâh tapusu verilmektedir.

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Belen gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik evde ruhsat çekicilikı genellikle şu proseste ilerler, öncelikle bulunmuş olduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu ne arsanın size ilgili olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir aile yapabileceğinizi evi tam olarak teknik ve mücavir payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizlerden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir tığ ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Aynı zamanda her sabık yıl mütebeddil ortalık koşulları, bu evler ile betonarme mimariların fiyatları arasındaki makas farkını her sabık ruz vâsiletmektedir. Çünkü betonarme yapıların her sabık ruz inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar ancak bu kuruluşlar her devir konuşu kalmaktadır.

Report this wiki page